Η πρώτη λύση κάτω από τα δοκάρια πρέπει να είναι ο Γουάλι!

Δεν ξέρω πως σκέφτονται εκεί στον ΟΦΗ, αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι ότι νεαρός τερματοφύλακας θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα και μάλιστα να του ανανεωθεί το συμβόλαιο τουλάχιστον για μια τετραετία.
Αυτό είναι το πρότζεκτ που απαγγέλλονται οι υπεύθυνοι στην ομάδα, κάτι το οποίο βγαίνει και προς τα έξω.
Ο Όσκαρ Γουάλι μπορεί να μην είναι ο φτασμένος τερματοφύλακας, να μη μπορείς να βασιστείς επάνω του ακόμη να σου κερδίσει βαθμούς, αλλά είναι ταλαντούχος, έχει προσόντα, την έξοδο που χρειάζεται ένας καλός τερματοφύλακας, μα πάνω από όλα την ηλικία που μπορεί σε σύντομο διάστημα να γεμίσει το ταμείο του ΟΦΗ.
Χρειάζεται τεχνική και σίγουρα εμπειρία, που με λίγη προσπάθεια και φυσικά πολύ δουλειά μπορεί να τα αποκτήσει.
Εντάξει, κάποιοι είδαν σαν ευκαιρία την απόκτηση του Μπόι Βάτερμαν, που όμως αν πάρουμε το δεδομένο ότι η ομάδα δεν μπήκε καν στο κόπο να του κάνει πρόταση για ανανέωση συνεργασίας, αυτό για μένα λέει πολλά. Ίσως στην τελική ανάλυση αν είναι αυτό που λέμε «καλό παιδί», γιατί για μένα αυτό δείχνει, να βοηθήσει προπονητικά τον νεαρό.
Για τον Σωτηρίου δεν έχω να πω πολλά. Έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρσι αλλά μπήκε χειρουργείο, που πάει να πει, από εμπειρία το αναφέρω, μπορεί να μην ξαναβρεί την περσινή του φόρμα, αφού ο τερματοφύλακας χρειάζεται αρκετές συμμετοχές για να επανέλθει σε αυτό που ήταν πριν το τραυματισμό του και δεν νομίζω ότι ο ΟΦΗ την νέα χρονιά να έχει τη δυνατότητα να την παρέχει…
Για αυτό θα επιμείνω ο Όσκαρ Γουάλι είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον του ΟΦΗ κάτω από τα δοκάρια και φυσικά για να πάει ταμείο….

Spread the love