Με 10 παίκτες  για πάνω από μια ώρα ο Παναιτωλικός (1-0 τον Ατρόμητο)

Ο Παναιτωλικός σημείωσε την, ενδεχομένως, σημαντικότερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στο Αγρίνιο με 1-0 του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και κάνοντας βαθμολογικό άλμα στους 18 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του Βόλο και Κηφισιά.

Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν για τέταρτη συνεχή αγωνιστική και παρέμειναν καθηλωμένοι στους 23 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό κι ένα άκυρο γκολ του Αντζιέλσκι στο 2ο λεπτό, καθώς ο επιθετικός του Ατρόμητου ήταν εκτεθειμένος την ώρα που σούταρε ο Ρομπάιγ, πριν εκείνος πάρει το ριμπάουντ και σκοράρει.

Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 24΄, όταν από την κάθετη του Πέρες ο Καρέλης έφυγε από οριακή θέση κι έγραψε το 1-0 νικώντας τον Τσιντώτα, σε φάση που εξετάστηκε από το VAR.

Το πλεονέκτημα των γηπεδούχων ήρθε να «ισοφαρίσει» η αποβολή του Οικονόμου έξι λεπτά αργότερα, που είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα του Παπαδόπουλου για ένα πολύ άσχημο, αντιεπαγγελματικό μαρκάρισμα με τις τάπες στο γόνατο του Έντερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Παπαδόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 30΄ Οικονόμου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μλάντεν, Στάγιτς – Τζαβέλλας, Αγκ. Καμαρά, Έντερ

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαυρίας (75΄ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68΄ Λιάβας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέδρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77΄ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68΄ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77΄ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια

Spread the love