Και η ζωή συνεχίζεται όπως κάθε χρόνο… Επέστρεψαν στα μπλόκα οι αγρότες

Σε σταδιακή αποχώρηση από τη Θεσσαλονίκη και επιστροφή στα μπλόκα τους προχώρησαν οι αγρότες που είχαν συγκεντρώσει τα τρακτέρ τους επάνω στο πεζοδρόμιο, στο νότιο τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη η 30η επετειακή φετινή Agrotica της ΔΕΘ-Helexpo.

Ο αγρότης από τον Λαγκαδά, Κώστας Χατζηπαραδείσης ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι τα μπλόκα θα ενισχυθούν και πρόσθεσε: «θα γίνουν γενικές συνελεύσεις στις κατά τόπους περιοχές όπου έχουν στηθεί αγροτικά μπλόκα και φυσικά θα συμμετέχουμε όλοι με αντιπροσωπείες μας στην πανελλαδική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 6/2 στη Νίκαια της Λάρισας».

Στο μεταξύ έληξε ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Νέων Μουδανίων – Θεσσαλονίκης στον κόμβο των Μουδανίων. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σημάντρων Φιλοκλής Κοτζιάς ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι ο κόμβος άνοιξε στις 8 το βράδυ της Κυριακής ενώ το πρωί της Δευτέρας αγρότες θα μεταβούν στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Spread the love