«Κούρεψαν» τις διακοπές τους στην Ελλάδα Ράσφορντ και Λίνγκαρντ στην Ελλάδα λόγω καραντίνας

Μάρκους Ράσφορντ και Τζέσε Λίνγκαρντ βρίσκονται σε αναμονή για να διαπιστώσουν εάν θα αναγκαστούν να τελειώσουν πιο σύντομα τις διακοπές στην Ελλάδα για να αποφύγουν μια καραντίνα δύο εβδομάδων που θα τους έκανε να χάσουν την έναρξη της προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο τους «πέταξαν» στην Ελλάδα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά την ήττα στον προημιτελικό του Europa League από τη Σεβίλλη, αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο επιστρέφοντας στην Αγγλία να μπουν σε καραντίνα από αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ράσφορντ και Λίνγκαρντ ξεκίνησαν το ταξίδι με την ευλογία της Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα Mirror, αλλά μόνο αφού ο προπονητής Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προειδοποίησε τους παίκτες του ότι έπρεπε να είναι διαθέσιμοι για προετοιμασία την 1η Σεπτεμβρίου.

Αυτό θα ήταν αδύνατο για τους δύο Άγγλους αν μπουν σε καραντίνα , μέτρο που θα τεθεί σε λειτουργία από το Σάββατο εάν η βρετανική κυβέρνηση προσθέσει την Ελλάδα στον σχετικό κατάλογο των χωρών που οι επισκέπτες θα μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντίνα.
Αν συμβεί αυτό οι δύο τους θα χρειαστεί να φτάσουν στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Η κατάσταση του Ράσφορντ ανησυχεί επίσης για τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας σχεδιάζει να επιλέξει τον 22χρονο στην ομάδα του την επόμενη εβδομάδα για τους αγώνες UEFA Nations League του Σεπτεμβρίου εναντίον της Δανίας και της Ισλανδίας, κάτι που δεν θα είναι δυνατό εάν βρίσκεται σε καραντίνα.

Spread the love