Η Ισοπαλία και το ρεκόρ του Γιώργου Πετράκη

Με επιτυχία στέφθηκε το ντεπούντο του Γιώργου Πετράκη στη Σούπερ Λίγκ αφού η λευκή ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έγινε στο «Πανθεσαλικό» στάδιο με τον Βόλο, σήμανε και την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Τζούνιορ Πετράκης ακολουθεί κατά πόδας την πορεία του πρεσβύτερου απλά σε πολύ νεώτερη ηλικία από αυτήν του Γιάννη Πετράκη, που για να φτάσει στην βράβευση σαν καλύτερος Έλληνας προπονητής πριν 3 χρόνια αναγκάστηκε να περάσει δια πυρός και σιδήρου από τις μικρές κατηγορίες του τοπικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Με την παρουσία του στον πάγκο της Λαμίας ο Γιώργος Πετράκης έγινε ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Super League!
Έτσι, έσπασε κάθε ρεκόρ σε ηλικία 32 ετών, 4 μηνών και 21 ημερών!
Η πορεία του νερού προπονητή ξεκίνησε από πολύ νωρίς, όταν αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του αγωνιζόμενος στον ΠΟΑ Ατσαλένιου και να ασχοληθεί με την προπονητική.
Σαν προπονητής ξεκίνησε από τον ΑΟ Τυμπακίου (2013-15), ακολούθησαν οι ομάδες του Ηρόδοτου (2015/16), Ερμή Ζωνιανών (2016/17), τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (2017/18) και τελευταία στον Καραϊσκάκη (2020) από τον οποίο αποχώρησε λίγο πριν αναλάβει την Λαμία, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρό του να προπονήσει ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.
«Aν πω ότι δεν είμαι πολύ χαρούμενος θα είναι ψέμα. Κάθε νέος προπονητής έχει όνειρο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.
Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία, γιατί δεν είναι πολλοί αυτοί που θα το έκαναν», δήλωσε ο Γιώργος Πετράκης, έχοντας πλέον σπάσει το «ρόδι», καταγράφοντας ένα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα σπάσει στο μέλλον, βάζοντας «πλώρη» για τα επόμενα σπουδαία της καριέρας του!

Spread the love