«Πύρινος» o Τζώρτζογλου στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ!

To πέτυχα στο ΦΒ και με τσίγκλησε… Του Παύλου Ροδίτη*
«Ρε θα μας τρελάνεις όλους εσύ, που ήσουν τόσα χρόνια; Εσείς φέρατε αυτή την κατάσταση. Εσύ με τις εμμονές σου έχεις διαλύσει το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Γκαγκάτσης, Κομπότης, Καλογιάννης και εσύ, κουμπάροι του πρώτου. Ασανσέρ οι ομάδες σας από Β΄ σε Α΄ Εθνική και πίσω. Εισπράττατε το χρήμα της λίγκας χωρίς πολλά έξοδα πάλι Β΄ εθνική ..ΙΣΑ και καλά το πηγαίνατε το γράμμα. Τίποτε στο ποδόσφαιρο δεν μένει κρυφό, όσα χρόνια και αν περάσουν. Η κ.α.μ.ι.ν.α.δ.α της ΕΠΣΗ ξέρει… Ο μόνος που δεν δικαιούται να μιλά είσαι ΕΣΥ. Τα Χάνια και το Ρέθυμνο που είναι; ΟΕΟ!!!
Η συμμαχία της Κρήτης τι έγινε; Όσοι φοβάστε μην κάνετε like… αλλά η αλήθεια είναι αυτή!! 20 χρόνια σας τα λέω…
Έχει κάνει κάτι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να ξέρω; ΑΑΑΑ ναι, ανέβασε τα μπάτζετ στο τοπικό… Έφερε τις λιμουζίνες στον αγωνιστικό χώρο και εκλογές σε δωματιάκια και χωρίς οικονομικό απολογισμό παγκόσμιο φαινόμενο !!!»

*Ο Παύλος Ροδίτης είναι ένα από τους λίγους ποδοσφαιρικούς παράγοντες με μεγάλη προσφορά στο Κρητικό ποδόσφαιρο. Έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Εργοτέλη, ομάδα την οποία και έχει υπηρετήσει κατά διαστήματα από τη θέση του προέδρου και Γενικού Αρχηγού. Είναι αυθεντικός εργάτης των «κιτρινόμαυρων» σε όλη του τη ζωή. Ακόμη, έχει διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα της γενέτειράς του, το Πέραμα, όταν και μεσουρανούσε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ιδρυτικό μέλλος της Σ.Α.Ε.Π.Η με μεγάλη προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Spread the love