Εργοτέλης: Άρχισε ο Εργοτέλης να κτίζει την καινούργια του ομάδα…

Άρχισε και επίσημα η προετοιμασία της νέας σεζόν χθες (27/7) με την πρώτη μέρα να περιλαμβάνει εργομετρικά και ιατρικά τεστ.
Η διαδικασία των εργομετρικών – αιματολογικών εξετάσεων απ’ το ιατρικό επιτελείο του θα γίνει σε γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές που επελέγησαν απ’ την Κ19 να είναι οι πρώτοι έδωσαν το παρόν στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου και αυτοί είναι οι: Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Λούσι, Κουτάντος, Αλεξάκης, Κομνηνός, Πατρινός, Κόλα, Βλαχάκης.
Ενώ την Τρίτη (28/7) το πρωί θα ακολουθήσει το δεύτερο γκρούπ που απαρτίζεται από τους: Kacurri, Bote, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Αζίζι, Τζελέπης, Ψιμόπουλος
Τέλος, τα τέστ θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη (29/7) με το τρίτο και τελευταίο γκρούπ στο οποίο και θα συμμετέχουν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Εργοτέλη οι Conraad και Neral. Με τους Κατσιμήτρο, Μαζουλουξή, Πέϊο, Τσέλιο, Bruce να συμπληρώνουν.
Την Πέμπτη (30/7) έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση όλων των παικτών για να γίνει η πρώτη γνωριμία μεταξύ νέων και παλιών και φυσικά της τεχνικής ηγεσίας που όπως είναι γνωστό περιλαμβάνει δύο νέα πρόσωπα τον Μανώλη Σουτζή και τον Γιώργο Γουνελά.

Spread the love