14/04/1977 ΟΦΗ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2

Του Κωστή Παπυράκη

Διακρύνονται: Ο Γ.Α. Του ΟΦΗ Γιώργος Δρετάκης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Φιλίπποβιτς, διαιτητής Δημήτρης Παχυγιαννάκης (Παχυπλέξ)

3 ακόμα σπάνιες και ιστορικές φωτογραφίες που μου έδωσα ο αείμνηστος και μοναδικός  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και που ίσως για πρώτη φορά βγαίνουν στην δημοσιότητα!!

Πρόκειται για το πρώτο  φιλικό με ομάδα εκτός Ελλάδας της ομάδας μας  στο μακρινό 1977 και διακρίνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές μας σε μια αναμνηστική Φώτο με τους παίχτες του Ερ. Αστέρα του τρομερού Φιλίποβιτς, καθώς και το διαιτητικό τρίο !! Βλέπουμε ένα γεμάτο γήπεδο αν και φιλικό καθώς και την εξέδρα των άπονε πριν διαμορφωθούν όπως είναι σήμερα και πριν μπει σκέπαστρο …πραγματικά όμορφες Φώτο γεμάτες γιορτή για το άθλημα !!!

Οι παίκτες μας Ορθιοι από αριστερά: Μαράκης, Γιαλαμάς, Ιβάντα, Αλεξανδρής, Τζιράκης, Κορωνάκης,
Κάτω: Παμπουλής, Βλάχος, Καραΐσκος, Παπαδόπουλος, Ρέλλης

Στην πρώτη φωτογραφία  παραδίδει ένα αναμνηστικό αγαλματίδιο του Μινώταυρου της ΚΝΩΣΣΟΥ ο αρχηγός της ομάδας μας, ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαδόπουλος στον αρχηγό του  Ερυθρού Αστέρα,  Φιλίποβιτς το καλύτερο σέντερ φορ της Ευρώπης εκείνης της εποχής γιατί ως γνωστό ο ΟΦΗ από τότε διδάσκει πολιτισμό!!!

Spread the love