Χωρίς οπαδούς η κοινοπραξία των ΑΟΧ/Κισσαμικού στο Γεντί Κουλέ

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη δεν θα επιτρέπεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας των ΑΟΧ/Κισσαμικού, ούτε η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς για τον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο (06/01) στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.
Στη σχετική απόφαση που εστάλη στη διοργανώτρια αρχή, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός αναφέρονται τα εξής:
Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων “Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 – Π.Α.Ε. Α.Ο.Χ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ”, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 06-01-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ».

Spread the love