Φωνάζει η Πυργιώτισσα το τρίποντο η Ρόκα…

Σε ματς με ανάμειχτα συναισθήματα εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Ρόκας και της Πυργιώτισσας, με την ομάδα της πρώτης να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη με 2-1 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ την δεύτερη να παραπονιέται για άδικες αποφάσεις από πλευράς διαιτησίας.
Σκόρερ του αγώνα για την γηπεδούχο ομάδα υπήρξαν ο Κόκκινος στο 32’ και ο Πολίτης στο 82’ με απευθείας φάουλ και για τους φιλοξενούμενους ο Λενιδάκης στο 65’.
Διαιτησία: Χριστουλάκης Ε., Μπεκιράκης Ι., Στεφανίδης Σ.
ΡΟΚΑ(Γιάννης Σταρλας): Καλυβιανάκης, Καλιοντζάκης, Πολίτης, Γρ. Χαρακιανάκης, Καρούζος, Χότζα, Σταυρακάκης (89’ Ινγκλ), Κ. Χαρακιανάκης (46’ Αντωνακάκης), Κόκκινος (70’ Κουνάλης), Καρτσώνης (83’ Αξιώτης), Πιλάτος.
ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ(Χρήστος Ορφανουδάκης): Γρηγοράκης, Σημαιάκης (60’ Λενιδάκης), Γαργανουράκης, Χριστοδουλάκης, Παρίσης, Τσιμπλακάκης (55’ λ.τρ. Μάρκογλου), Μανουσάκης, Κουρτάκης, Κιόσια, Μακρυδάκης (80’ Αζίζ), Στρατηδάκης.

Εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας η Πυργιώτισσα
Φωνάζει ακόμη η Μεσσαρίτικη ομάδα για την σφαγιαστική διαιτησία του Χριστοδουλάκη και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά την εξαίρεση τόσο του διαιτητή όσο και του βοηθού Στεφανίδη

Αναλυτικά:

«Αξιότιμοι κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ.
Σήμερα στον αγώνα Ρόκα – Πυργιώτισσα ζήσαμε μια διαιτησία επιπέδου Αγγλικού ποδοσφαίρου (αν δεν τρέξει αίμα φάουλ δεν παίρνεις). Το οποίο ισχύει μόνο για την ομάδα της Πυργιώτισσας. Ο διαιτητής του αγώνα Ρόκα – Πυργιώτισσα, κος Χριστουλάκης μετά τις «ομορφιές» κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος δεν επέτρεπε στον αρχηγό της ομάδας μας να εκφράσει τη διαφορετική άποψη που είχε «δικαίωμα το οποίο έχει να γράψει παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα, και να υπογράψει με επιφύλαξη στα γραφόμενα από τον διαιτητή».
Θα θέλαμε λοιπόν να σας ρωτήσουμε.
Οι κανονισμοί διαιτησίας ισχύουν μόνο κατ επιλογήν του διαιτητή;
Υπάρχει κάποιος που να ελέγχει τους διαιτητές, γιατί ως γνωστόν τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους παράγοντες της κάθε ομάδας τους ελέγχει ο «Άρχοντας» του αγώνα.
Επίσης θεωρούμε πως μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι πως ενώ διανύουμε την 6η αγωνιστική από όταν ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, ήδη έχουν εκφραστεί πάνω αρκετές διαμαρτυρίες από ομάδες για τους διαιτητές.
Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε την εξαίρεση του διαιτητή Χριστουλάκη και του βοηθού του Στεφανίδη από τα παιχνίδια της ομάδας μας».

Spread the love