Φταίει η αλλαγή ώρας λένε οι Χανιώτες…

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να εξηγήσει γιατί δεν δόθηκαν τελικά εγκαίρως τα χρήματα στους διαιτητές του αγώνα με την Κέρκυρα
Προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα προσπάθησαν παράγοντες το ΑΟ Χανιά, για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Κέρκυρα κατόπιν δικής του υπαιτιότητας.
Οι Χανιώτες δεν κάλυψαν εγκαίρως τα διαιτητικά έξοδα, έχασαν τον αγώνα με 0-3, απειλούνται με βαρύτατες κυρώσεις, και αρκετές ώρες αργότερα εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι φταίει η αλλαγή ώρας!
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά γνωρίζοντας όλες τις κυρώσεις, δεν είχε καμία πρόθεση να μην διεξαχθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα όπου ήταν εξάλλου και τηλεοπτικός. Ο ΑΟΧ θα έπαιρνε περίπου 7.000 ευρώ. Τα προβλεπόμενα χρήματα των διαιτητών και του παρατηρητή είχαν κατατεθεί μέσω τραπέζης.
Ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά τους, καθυστέρησε λόγω αλλαγής της ώρας και έφτασε στο γήπεδο 14.28 με την παλιά ώρα, όπου ο διαιτητής είχε κλείσει το φ.α. στις 15.26.
Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΧ και των ανθρώπων της Κέρκυρας και όλων των παραγόντων που παρευρέθηκαν, ο διαιτητής παρέμεινε αμετάπειστος να ξεκινήσει τον αγώνα.
Άρα, σημαντικό ρόλο στα όσα έγιναν έπαιξε (και) η αλλαγή ώρας…».

Spread the love