Τέλος από τον Κισσαμικό ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Ο Χανιώτικος σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της τετραετούς συνεργασίας του με τον Μπαξεβάνο, ευχαριστώντας τον για όλα και σημειώνοντας ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση, οι Χανιώτες ευχαριστούν τον Μπαξεβάνο για την προσφορά, εξαίροντας το ήθος του και σημειώνοντας ότι η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.
Μάλιστα, εκφράζουν την αισιοδοξία ότι οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο. Ένα «ευχαριστώ» είναι πολύ μικρό για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Κισσαμικού για όσα πρόσφερε στα τέσσερα χρόνια που διήρκησε η συνεργασία μας.
Μία συνεργασία καθόλα επιτυχημένη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κισσαμικός γνώρισε τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Football League.
Η συμβολή του Σπύρου Μπαξεβάνου ήταν καθοριστική σε όλο αυτό το ταξίδι μας στις εθνικές κατηγορίες. Ένας σπάνιος άνθρωπος που κόσμησε με το ήθος του και την παρουσία του τον Κισσαμικό και που άφησε το στίγμα του όχι μόνο στην ομάδα μας αλλά κι ευρύτερα στην τοπική κοινωνία του Καστελίου. “Δέθηκε” με τον Κισσαμικό και τους Κισσαμίτες, εξ ου και το προσωνύμιο “Μπαξεβανάκης” που του είχε αποδοθεί.
Ήταν μεγάλη τιμή η συνεργασία της ομάδας μας με έναν προπονητή των γνώσεων, του επιπέδου, της εργατικότητας και της αφοσίωσης του Σπύρου Μπαξεβάνου. Η πόρτα του Κισσαμικού θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και στο μέλλον είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.
Κόουτς, σε ευχαριστούμε θερμά για όλα! Καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σου πορεία και σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία, την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα έχεις».

Spread the love