Παρουσιάστηκε χθες, ο ΟΦΗ της ΝΕΑΣ εποχής!!!

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η επίσημη παρουσίαση του ΟΦΗ της ΝΕΑΣ εποχής στο ξενοδοχείο ΝΑΝΑ Beach Hotel στην Χερσόνησο, όπως επίσης η παρουσίαση της φανέλας και των χορηγών.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Αλετράς, τόνισε κατά την εκδήλωση: “Τα παιδιά έχουν δώσει το πάντα από την αρχή της χρονιάς. Έχουν έρθει παίκτες που ξέρουν που έχουν έρθει. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει μπροστά η ομάδα. Όλοι νιώθουμε πως κάναμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, δεν νιώθουμε ήρωες αλλά τα έχουμε καλά με την συνείδησή μας. Ευχόμαστε όλη αυτή η προσπάθεια να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε έναν δρόμο που να εξυγιανθεί γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη οντότητα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για αυτήν την ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα, με την βοήθεια όλων θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα”.
Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε: “Είναι μια πιο δύσκολη χρονιά, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα. Πάντα με σκεπτικό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι υγεία και να έχουμε νίκες. Είμαστε η πιο ελληνική ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως πιο πολύ πιστεύω στα παιδιά που στήριξαν πέρυσι την ομάδα”.
Ο Χρήστος Αραβίδης που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, είπε: “Ερχομαι για να βοηθήσω τον εαυτό μου αλλά και την ομάδα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ και θα κάνουμε τα πάντα για αυτόν. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί δεν ήθελα να αγωνιστώ, ήρθα για να βοηθήσω. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ. Μέσα από πολύ δουλειά, η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Χρωστάω πολλά στον εαυτό μου και έχω πολλά να αποδείξω. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες. Έχουμε εμπειρία και πολύ ταλέντο και έχει τα φώτα να πετύχει κάτι σημαντικό”.
Ο Βαγγέλης Πλατέλλας σημείωσε: “Ήξερα ότι με θέλουν πραγματικά, ελπίζω να βοηθήσουν τα μέγιστα. Ξέρω που ήρθα. Κάθε μέρα δουλεύουμε αρκετά στο γήπεδο και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά. Θα είμαστε πιο έτοιμοι, όταν ανεβαίνει μια ομάδα πρώτος στόχος είναι η καθιέρωση όμως κάθε παίκτης έχει όνειρα και στόχους και θα τους βγάλουμε μέσα στο γήπεδο”.
Ο Τάσος Παπάζογλου είπε: “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή δουλειά, ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή που με έφεραν εδώ. Σίγουρα μπορεί να κάνει καλή πορεία η ομάδα, υπάρχει καλό υλικό. Πιστεύω ότι και με λίγη τύχη θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, δουλεύουμε σκληρά”.
Υπενθυμίζεται ότι οι Νάστος, Παπαστεργιανός, Κομεσίδης, Ποτουρίδης και Κοιλιάρας θα είναι οι αρχηγοί του ΟΦΗ την φετινή χρονιά, όπως επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει τους Δημήτρη Σωτηρίου, Νίκο Κοροβέση, Παύλο Κυριακίδη, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, Βαγγέλη Πλατέλλα, Χουάν Άνχελ Νέιρα, Τάσο Παπάζογλου, Μιγκέλ Μεγιάδο, Ισμαΐλ Σασί και Χρήστο Αραβίδη.

Spread the love