ΟΦΗ: Στο Γεντί Κουλέ το ματς κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ με την οποία ενημερώνει του φίλους της ομάδας ότι τοποθετήθηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο γήπεδο της ομάδας το «Θ. Βαρδινογιάννης» και ως εκ τούτου όλα τα παιχνίδια της ομάδας θα δίνονται στη φυσική της έδρα, δηλαδή το Γεντί Κουλέ και φυσικά το παιχνίδι με τον Αρχαναϊκό για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
Στην ίδια ανακοίνωση η διοίκηση του ΟΦΗ ευχαριστεί την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και τον ταξίαρχο, αστυνομικό διευθυντή, Κώστα Λαγουδάκη, για την άριστη συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
«Η διοίκηση του ΟΦΗ οφείλει να ενημερώσει ότι από την πρώτη στιγμή, που προέκυψε το θέμα με την ανάγκη τοποθέτησης κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, για την διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό, η βασική της σκέψη, ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος της ενέργειας αυτής, ήταν να γίνει ότι είναι δυνατόν, ώστε το παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο μας.

Δεν θέλαμε η ομάδα μας να ξενιτευτεί και να δώσει σε άλλη έδρα, το πρώτο επίσημο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της.

Παρ’ ότι ο χρόνος που είχαμε στην διάθεση μας ήταν περιορισμένος, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, στο γήπεδο μας, το οποίο θα μας επιτρέψει πλέον, ώστε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας, τόσο φέτος στο πρωτάθλημα της Football league και του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, όπου ευελπιστούμε ότι θα βρισκόμαστε σύντομα, να γίνονται στο σπίτι μας.

Η διοίκηση του ΟΦΗ και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, θα ήθελε να ευχαριστήσει την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και τον ταξίαρχο, αστυνομικό διευθυντή, Κώστα Λαγουδάκη, για την άριστη συνεργασία, που είχαμε στην επίλυση του ζητήματος».

Spread the love