ΟΦΗ: Ακόμη δύο δικά του παιδιά επαγγελματίες

Μετά το Χίσι ήλθε η σειρά και των, Γιώργου Κοντογιάννη και Στέλιου Μανιαδή να υπογράψουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια διάρκειας 5 ετών.

Και τα τρία αυτά παιδιά προέρχονται από τις υποδομές του ΟΦΗ και αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια πρώτα στο προπονητή Νίκο Νιόμπλια για την απόφαση του να εισηγηθεί να ανέβουν στη πρώτη ομάδα και φυσικά στην νέα διοίκηση του ΟΦΗ που αποφάσισαν να επενδύσουν στα δικά τους παιδιά.

Οι Γιώργος Κοντογιάννης και Στέλιος Μανιαδής υπέγραψαν για πέντε χρόνια με την ομάδα της Κρήτης και δήλωσαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη των υπεύθυνων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την Τετάρτη (7/9) ανέφερε:

«Δυο παιδιά του ΟΦΗ, έκαναν το μεγάλο βήμα για την πρώτη ομάδα.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης (μέσος, 24/7/1998) και ο Στέλιος Μανιαδής (μέσος, 22/6/1998) υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, για 5 χρόνια με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Και τα δυο αυτά παιδιά, προέρχονται από τις υποδομές του ΟΦΗ και όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 «οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές, θέλουμε να είναι μια νέα αρχή και το παράδειγμα για τα επόμενα χρόνια, ώστε κάθε χρόνο, παιδιά που έχουν τις προϋποθέσεις από τις υποδομές του ΟΦΗ, να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα».

Κοντογιάννης και Μανιαδής ανήκουν στο δυναμικό της Κ-19 του ΟΦΗ, ωστόσο θα κάνουν κάποιες προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα και θα είναι συνεχώς υπό παρακολούθηση από το Νίκο Νιόπλια και τους συνεργάτες του.

«Να δουλέψουν σκληρά»

Ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος ανέφερε για τα δυο αυτά τα δυο παιδιά ότι «είναι χαρά μου όταν παιδιά που αξίζουν, από τις υποδομές της ομάδας, γίνονται επαγγελματίες. Κάπως έτσι και εγώ πριν από πολλά χρόνια, μπήκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μέσα από τον ΟΦΗ.

Ξέρω τι νοιώθουν και αυτό που θα ήθελα να τα συμβουλέψω, είναι να δουλέψουν σκληρά με κάτω το κεφάλι. Έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουν. Οι υποδομές του ΟΦΗ έχουν καλό υλικό και περιμένουμε και άλλα παιδιά στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να τους δώσουμε την ευκαιρία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους προπονητές που δούλεψαν με αυτά τα παιδιά, όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα τους δικαιώνουν, με το να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας».

«Όνειρο ζωής»

«Είναι για μένα ένα όνειρο ζωής αυτή η εξέλιξη. Είμαι από μικρό παιδί στις τάξεις του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, για την εμπιστοσύνη. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους το ανταποδώσω» τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Γιώργος Κοντογιάννης. Ο Κοντογιάννης ξεκίνησε και πέρσι στο δυναμικό της πρώτης ομάδας, αλλά τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στον ΠΟΑ, για να πάρει ευκαιρίες και τώρα επέστρεψε ξανά στον ΟΦΗ.

«Τιμή και μεγάλη στιγμή για μένα»

Ο Στέλιος Μανιαδής με την σειρά του υπογράμμισε ότι «είναι μεγάλη τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη στιγμή να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λένε και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την εμπιστοσύνη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο Μανιαδής είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του ΟΦΗ και πέρσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ’ 94.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr οι Στέλιος Μανιαδής και Γιώργος Κοντογιάννης με το Μηνά Πίτσο, μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους».

Spread the love