ΟΦΗ: Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος…

Η ήττα από τον Παναιτωλικό έφερε δυο βαρβάτες παραιτήσεις των, Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά οι οποίες και έγινα άμεσα αποδεχτές από τον.  Τσάμπα Μεγαλομέτοχο γνωστό σε όλους μας «καβούρια»

 Στην ομάδα παρέμειναν οι “yes man”… O Κύπριος, «το παιδί του Γκέραρλντ»  και  φυσικά ο Μέγα λο δημοσιοτάφος.  Και κάπως  έτσι όλα τα στραβά διορθώθηκαν χωρίς.  κανείς να αναφέρει τους λόγους των παραιτήσεων και φυσικά της άμεσης αποδοχής

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση, έθεσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Κατόπιν, μετά από συνάντηση του α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Μηνά Λυσάνδρου με τον β’ Αντιπρόεδρο, κ. Γιώργο Σαμαρά, ολοκληρώθηκε η συνεργασία και του κ. Γιώργου Σαμαρά με την ομάδα.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει ένας τετραετής κύκλος της νεότερης ιστορίας του ΟΦΗ. Με επιτυχίες, χαρές, λύπες, εύκολες και δύσκολες στιγμές, τις οποίες περάσαμε μαζί.

Προχωράμε, αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δε σβήνει το παρελθόν. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην ιστορία του

Spread the love