Με γενική είσοδο 10 ευρώ στο φιλικό Εργοτέλης – ΟΦΗ

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΦΗ θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Ηρακλείου αύριο Σάββατο (17/8) στο φιλικό που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο κόντρα στον συμπολίτη Εργοτέλη
Οι δύο προπονητές, Παπαβασιλείου και Σίμος θα παρατάξουν τις καλύτερες ενδεκάδες που διαθέτουν αφού αυτός ο αγώνας είναι το πιο δυνατό τεστ για τις ομάδες την φετινή περίοδο. Ενώ οι φίλαθλοι οι ειδικά του ΟΦΗ θα μπορέσουν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για το πόσο ανταγωνιστικές θα είναι ομάδες τους στα νέα πρωταθλήματα που θα συμμετέχουν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων», οι φίλοι των γηπεδούχων θα παρακολουθήσουν το ματς από τη Θύρα 1 ενώ στη Θύρα 11 θα φιλοξενηθούν αυτοί των «ασπρόμαυρων».

Παράλληλα, γνωστοποίησαν ότι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης σχετικά με το φιλικό προετοιμασίας το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου (19:00) στο Παγκρήτιο στάδιο απέναντι στον ΟΦΗ ενημερώνει ότι οι θύρες που θ’ ανοίξουν για τις ανάγκες του παιχνιδιού θα είναι δυο.

Στην θύρα 1 θα φιλοξενηθούν οι φίλοι της ομάδος μας και στην θύρα 11 οι φίλοι του ΟΦΗ. Τα εκδοτήρια έξω από τις παραπάνω θύρες θ’ ανοίξουν δυο ώρες πριν (17:00) την έναρξη του παιχνιδιού ενώ στο ματς θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.»

Spread the love