Και στο τέλος κερδίζει «πάντα» ο Τζώρτζογλου…

Τo ’πε και το έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ που τον τελευταίο χρόνο κοντράρει στα ίσα τον Αυγενάκη, σημειώνοντας μάλιστα σημαντικές νίκες όπως αυτή στις εκλογές της ΕΠΣΗ και φυσικά, μετά την σημερινή απόφαση της FIFA και της OYEFA που ενέργησαν μετά την επιστολή του ίδιου, ζήτησαν και πήραν νέα παράταση για την ένταξη των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ σχετικά με την παράταση της προθεσμίας που έληγε στις 17/8 για την ένταξη των ποδοσφαιρικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ.

Συγκεκριμένα, FIFA και UEFA ζήτησαν τη συγκεκριμένη παράταση, κάτι που έγινε αποδεκτό από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η σχετική ανακοίνωση:
Με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι FIFA και UEFA ζητούν σήμερα, μεταξύ άλλων, την παράταση της προθεσμίας που έληγε αύριο, 17 Αυγούστου 2022, αναφορικά με την ένταξη των ποδοσφαιρικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Υφυπουργό.

Κατόπιν τούτου, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων δύνανται να προχωρήσουν στην έκδοση των σχετικών προκηρύξεων και την οργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων τους με τη συμμετοχή όλων των σωματείων-μελών τους.

Η ΕΠΟ θα συμμετάσχει στην ομάδα εργασίας που προτείνεται να δημιουργηθεί άμεσα, προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα θέματα που άπτονται των πρόσφατων νομοθετημάτων, μέσα στο πλαίσιο της υποχρέωσής της να διαχειρίζεται ανεξάρτητα τις υποθέσεις της.

Spread the love