Διπλή προπόνηση με Φασουλέτο και μέλη του ΔΣ στον Πόρο

Στο γήπεδο πέρασαν το πρωινό τους αλλά και το απόγευμά τους την Τετάρτη (07/08) οι παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη. Το πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα για τους πρωταθλητές.

Το πρωινό… μενού είχε τρέξιμο στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου και γυμναστήριο και το απογευματινό παιχνίδια κατοχής μπάλας και δίτερμα. Στην απογευματινή προπόνηση ο Στέργιος Χατζησεβαστός ένιωσε βαρύ τον προσαγωγό του και για προληπτικούς λόγους αποχώρησε από το δίτερμα, ενώ μικροπρόβλημα στο κουτουπιέ αντιμετωπίζει από την Τρίτη (06/08) ο Ηρακλής Χρηστάκης όμως από την Πέμπτη (08/08) αναμένεται να επιστρεψει και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα.

Φρανκ Φασουλέτος

Φρανκ Φασουλέτος

Από τη Δευτέρα (05/08) συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας μας και ο Φρανκ Φασουλέτος που ήρθε από την Κάρπαθο στο Ηράκλειο και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία .

IMG_20190807_203402

Την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (07/08) στη Βαγιά παρακολούθησαν και αρκετά μέλη της διοίκησης, οι ταμίες Στέλιος Πλατάκης, Χάρης Τριαλωνης, ο υπεύθυνος ιατρικής μέριμνας Γιώργος Αρβανίτης και ο υπεύθυνος Ακαδημιών Ζαχαρίας Πανταλός. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη το απόγευμα (08/08) στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.

Spread the love