Δικαίωμα για πέντε αλλαγές το νέο πρωτάθλημα

Δικαίωμα πέντε αλλαγών θα έχουν οι ομάδες της Super League σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής στη σημερινή (18/8) τηλεδιάσκεψη του. Οι εκπρόσωποι των ομάδων κλήθηκαν να απαντήσουν σε σχετικό ερώτημα του νέου προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και αποφάσισαν να κάνουν χρήση το σχετικού δικαιώματος που παρέχει η FIFA για τη νέα σεζόν, λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματος.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε επίσης ομόφωνα την εγγραφή ως μέλους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που κέρδισε την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία, καθώς και τη συνέχιση της διενέργειας ελέγχων των χλοοταπήτων όλων των γηπέδων από εξειδικευμένους συνεργάτες του οίκου STRI, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τέλος, καθορίστηκε η 31η Αυγούστου ως ημερομηνία της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συνεταιρισμού, στην οποία θα τεθούν προς έγκριση οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων (ανδρών και νέων) της περιόδου 2020-21.

Στην έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.

Spread the love