Αυγενική: Ένα όμορφο βραδάκι… Η κλήρωση της ΕΠΣΗ

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Μιχελογιαννάλης απονέμει την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Γόρτυνας Βαγγέλη Γαρεφαλάκης

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάλης απονέμει την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Γόρτυνας Βαγγέλη Γαρεφαλάκης

Σε ένα όμορφο περιβάλλον στον προαύλιο χώρο του ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στην Αυγενική, έγινε η προγραμματισμένη από την ΕΠΣΗ χθεσινή (16/8) κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων των Α1, Α2, Β1 και Β2 κατηγοριών.
Η εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αυγενικής, που είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση, δίνοντας μια πληρότητα που δεν πρέπει να άφησε κανένα από του παραβρισκόμενους δυσαρεστημένο.
Το μενού καταπληκτικό, με ορεκτικά και ρακί για αρχή, καλοψημένο και νοστιμότατο ντόπιο κρέας και φυσικά άφθονο κρασάκι (στην Αυγενική ήμασταν) και το Παγωτό ΚΟΥΒΙΔΗΣ ήλθε για συμπληρώσει τη γευσιγνωσία της βραδιάς.
Στην όμορφη αυτή βραδιά συναντήσαμε αρκετούς φίλους και κάποιους κομπλεξικούς (αυτοί ποτέ δεν απουσιάζουν από τέτοιες εκδηλώσεις), εκτός των κληρώσεων έγιναν απονομές σε τιμώμενα πρόσωπα.
Από πλευράς της ομάδος της Παλιανής 2008 ετμήθησαν οι:
1) Η Ασπίδα Βενεράτου και την πλακέτα παρέλαβαν ο πατέρα και υιός Ξενάκης.
2) Τον Α.Σ. Αυγενικής και την πλακέτα παρέλαβε ο άνθρωπος που ίδρυσε την πρώτη ομάδα και την Ακαδημία, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας, Δημήτριος Μπαλασάκης.
3) Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Χελιδόνη, που αγωνίστηκε και στα δύο σωματεία, την Ασπίδα Βενεράτου και τον Α.Σ. Αυγενικής, τα οποία συγχωνεύτηκαν για τη δημιουργία του Α.Σ. Παλιανής 2008.
Ενώ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυγενικής τίμησε τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ποδηλασίας Γεώργιο Βαρβεράκη, ο οποίος κατάγεται από την Αυγενική και υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής του σωματείου.
Τέλος, το Τοπικό Συμβούλιο Αυγενικής τίμησε τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Μανόλη Μπολάκη, ο οποίος κατάγεται από την Αυγενική, όπως και τον προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη και άλλων ομάδων της Κρήτης Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος επίσης είναι γέννημα-θρέμμα του χωριού.

Από την πλευρά της η ΕΠΣΗ με τη σειρά της τίμησε:
1.Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Γιώργο Σφακιανάκη.
2.Τον διαιτητή Γιάννη Δασκαλάκη.
3.Τον παράγοντα της Γόρτυνας Βαγγέλη Γαρεφαλάκη.
4.Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηροδότου Νίκο Κεφαλούκο.
5. Το Κύπελλο Ήθους για την περίοδο 2017-18 απονεμηθεί στο σωματείο Α.Σ. Παλιανή 2008.

Spread the love