Ένας απαράδεκτος αγωνιστικά και διοικητικά ΟΦΗ έχασε και από την ουραγό Κηφισιά μέσα στο κάστρο του!

Πρώτος στόχος  το κύπελλο μας ξεφούρνιζε ο Αμερικάνος μετά μιλούσε για 6άδα και  Ευρώπη, και που κατάληξε, να παίζει για τη σωτηρία που αν κάποιος δεν αλλάξει την πορεία της ομάδας  θεωρείτε αναπόφευκτη.

 Χωρίς άμυνα χωρίς κέντρο και επίθεση, ο ΟΦΗ κατάφερε να χάσει από μια ομάδα που βασικός και αναντικατάστατος  ο Βαφέας, αυτό δείχνει την κατάντια που κάποιο ανεύθυνοι έχουν φέρει την ομάδα. Ποια ομάδα θα μου πείτε τώρα που ακόμη και οι άλλοτε παικταράδες που ενθουσίαζαν τον κόσμο της,  έχουν μετατραπεί σε περιπατητές, χωρίς δυνάμεις, όρεξη για πολλά – πολλά, και στο βάθος μας φταίει πάντα διαιτητής όποιος και να είναι αυτός.   

Κατά τα άλλα σπουδαία νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία σημείωσε η Κηφισιά, που επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στα πλαίσια,  για την 21η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς (10΄ πεν., 64΄) ενώ για την ομάδα της Κρήτης μείωσε ο Αποστολάκης στο 71΄. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Κώστα Μπράτσου στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Μανούχος

Κίτρινες: Μπρεσάν, Μεγιάδο, Αποστολάκης – Μενέντες, Βαφέας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον (68΄ Νέιρα), Μπρεσάν (37΄ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο (53΄ Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53΄ Φελίπε), Τοράλ (46΄ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (+90΄ Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολία (+90΄ Κανατζίγια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77΄ Μποτία), Μπιφούμα (61΄ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77΄ Τετέι)

Spread the love