Τον νίκησε και τον γκρέμισε από την Κορυφή!

Σαν «αμνός» στη σφαγή πήγε ο Εργοτέλης στην Νίκαια για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό που ούτως ή αλλιώς είναι μια δύσκολη έδρα.

Ο Εργοτέλης με τη χθεσινή εμφάνιση του έδειξε ότι δεν μπορεί και θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες, όπως αυτή στο Ατσαλένιο και την Χθεσινή. Μπορεί με τον ΠΟΑ να στάθηκε τυχερός, όπως τυχερός ήταν και χθες αφού, με τα λάθη των παιχτών του και της τεχνικής ηγεσίας του, θα μπορούσε εύκολα να είχε διασυρθεί.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν, ο κ. Χατζηνικολάου ήταν τόσο ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας ή δεν ήξερε ποιόν να πρωτοαλλάξει και δεν τόλμησε να κάνει τις αλλαγές που του επιτρέπονται…

Το σκορ άνοιξε στο 17′ με πέναλτι του Καραλή, που σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα, με τον Εργοτέλη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι Νικαιώτες, συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και να έχουν το πάνω χέρι και στην επανάληψη. Στο 64′, ουσιαστικά το… κλείδωσαν, όταν ο Πέεφ βρήκε τον Καραλή, αυτός τον Αργυρίου, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή η ήττα έριξε τον Εργοτέλη από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ιωνικός κράτησε την διαφορά από την κορυφή στο -4.

 

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσίκιας, Βουρλούμης, Παντελίδης, Προβατίδη,ς Κρητικός, Καραλής (85′ Παπασπύρος), Σιμιτσής, Αργυρίου (75′ Ζαφειρίδης), Σαπαλίδης, Πέεφ (69′ Καμαρά)

Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Καρράς, Κολόκας, Τζανής, Δημήτρης (56′ Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης, Γκοτσούλιας, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας (83′ Λυδάκης), Πόι

Spread the love