Νίκησε «χιονιά» και Αναγέννηση ο Απόλλων και έπιασε κορυφή!

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει μια πολύτιμη νίκη στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς τον τιμωρημένο προπονητή τους, Μπάμπη Τεννέ, άνοιξαν το σκορ στο 6 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βάντερσον. Στο 14 διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Δεληζήση, ενώ στο 69 ο Τζιώρας με κεφαλιά έκανε το 3-0 “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη.

Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Τσιλούλη στο 74 . Με αυτή τη νίκη ο Απόλλων “ξαναπάτησε” κορυφή.
Πολλά τα παράπονα των Καρδιτσιωτών για τη διατησία των Ζούγρα (Κοζάνης), Κεντζιόπουλο (Καστοριάς) και Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές):
Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Πιπίνης (34 Παρπέξ), Βαλεριάνος, Γκότοβος, Ψιάνος, Κονέ, Φαρινόλα (86 Σουνάς), Βάντερσον (57 Κρητικός), Τζιώρας.
Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Σάββας, Ακασού, Καραχάλιος (46 Τσιλούλης), Υφαντής (60 Σκαθαρούδης), Τσούκαλος, Μπλέντι (68 Πιτταράς), Τζέκος.
ΥΣ: Απαρατήρητη η πρώτη συμμετοχή του Τζέκου

Spread the love