Μόνος και ωραίος ο ΠΑΝΟΜ στη κορυφή…

Επικρατώντας 3-0 της ΑΕΚ στο γήπεδο του Μοχού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, ο ΠΑΝΟΜ βρέθηκε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.
Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Μυλωνάς με σουτ έξω από τη περιοχή έκανε το 1-0 για τον ΠΑΝΟΜ, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΚ «απάντησε» με δυνατό σουτ του Καουκάκη, το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ζαχαριάδης. Ο Φουκαράκης στο 40’ βρέθηκε απέναντι απ’τον Μαστορίδη, σουτάροντας όμως άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντελία με κεφαλιά αστόχησε.
Στο 44’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Συσκάκη, ο Χαλκιαδάκης έκανε το 2-0 για τον ΠΑΝΟΜ, ενώ με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο ΠΑΝΟΜ έχασε εκ νέου ευκαιρία με τον Φουκαράκη ο οποίος «νικήθηκε» σε τετ α τετ από τον Μαστορίδη.
Στο δεύτερο μέρος, ο Φουκαράκης μετά από πάσα του Μυλωνά, έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτησία: Κουναλάκης Γ., Μαυραντωνάκης Α., Πατεράκης Μ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΟΜ(Γιάννης Κουλούρας):
Ζαχαριάδης, Τζανάκης, Τζιράκης(76’ Μαυρίδης), Χαλκιαδάκης, Αραβιάκης, Μυλωνάς, Δαριβιανάκης(83’ Κατσούλης), Καπετανάκης, Φουκαράκης(80’ Μπελιβανάκης), Ρεμούνδος(54’ Κουλούρας), Συσκάκης
ΑΕΚ(Γιώργος Ποντίκαλης): Μαστορίδης, Ανδρεαδάκης(55’ Καρανδινός), Φραγκιαδάκης, Ευαγγελόπουλος, Ντελία(85’ Γριβάκης), Καραφωτιάς Τακ.(75’ Μαραγκάκης), Καραφωτιάς Τολ., Αφενδόπουλος, Ζηρδέλης(70’ Βλασάϊ), Καουκάκης, Ποντίκαλης

Spread the love