Κατέβασε ρολά ο Καντεμοίρης στη Βέροια…

Πανηγύρισε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Βέροια με την νίκη της εντός έδρας, επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού με τέρματα των Μίλιεβιτς (35΄) και Καπετάνου (46΄) στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 11ης αγωνιστικής.

Η Βέροια, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από τον αντίπαλο της(αυτό με τον Ηρακλή), έφτασε με την νίκη της τους 11 βαθμούς και ο Λεβαδειακός στους 12. Η ομάδα της Ημαθίας είχε καταφέρει να εξασφαλίσει για τελευταία φορά τρεις πόντους με το 2-1 στη Νέα Σμύρνη πέρισυ τον Σεπτέμβριο.
Στο πρώτο μισό του αγώνα δημιουργήθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, αυτές του Μάντζιου στο 25’ και του Γιακουμάκη στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καντιμοίρη να αποκρούει εντυπωσιακά.
Στο ποδόσφαιρο λέμε πως η ομάδα που χάνει ευκαιρίες δέχεται γκολ και για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε.Όχι άμεσα, καθώς στο 32΄ και σε άσχημο διώξιμο του Τριποτσέρη η μπάλα κατέληξε στον Λινάρδο, που σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη δίπλα να αγγίξει το αριστερό δοκάρι, αλλά στο 35΄. Στο σημείο εκείνο ο Άρτσε σέντραρε από αριστερά, ο Τριποτσέρης έκανε πάλι λάθος στην απόκρουση και με Μίλιεβιτς με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η «βασίλισσα του βορρά» ευτύχησε να διπλασιάσει με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, όταν στο 46΄ ο Βασιλαντωνόπουλος βρήκε τον Σαρπόνγκ στην περιοχή, εκείνος έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ και ο Καπετάνος εκμεταλλεύτηκε την άσχημη απόκρουση του Ναμάσκο και έσπρωξε την μπάλα στην άδεια εστία, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στη Βέροια, το οποίο οι γηπεδούχοι διατήρησαν ως το τέλος.

Σε αυτό βοήθησε πολύ ο τερματοφύλακάς τους, που βρέθηκε σε μεγάλο βράδυ και πραγματοποίησε άλλες δύο σωτήριες επεμβάσεις, αρχικά με την επέμβαση σε κόρνερ σε σουτ του Γιαακουμάκη στο 66΄ και ύστερα στην προβολή του Βασιλείου στο 81ο λεπτό, όταν απέκρουσε με τα πόδια.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Γιαννουλάκης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άρτσε, Λινάρδος – Μουλόπουλος
Οι συνθέσεις:
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (89΄ Μελίσσης), Λινάρδος (90΄+2 Μαυριάς), Μίλιεβιτς (80΄ Τομάς), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Ουόν, Τριποτσέρης (55΄ Βασιλείου), Καλτσάς, Κουλιμπαλί (69΄ Μαχαίρας), Καψάσκης (75΄ Λάτσι), Μιλιάζες, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Spread the love