Κανονικά τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του OPEN.

«Έχουμε μια χρονιά μπροστά μας που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, στις 7 του μήνα» είπε ο κ. Πέτσας, λέγοντας πως «θα έχουμε ξανά να αντιμετωπίσουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις. Να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας με τα οποία να δώσουμε την εικόνα στα παιδιά…».

Και συνέχισε: «…ότι αν τηρούμε τις αποστάσεις όσο μπορούμε, γιατί για τα παιδιά είναι πιο δύσκολο ακόμα να το καταλάβουνε, να πλένουμε τα χέρια μας και εκεί που θα πρέπει, εκτός σχολείου όπου είμαστε ή και εντός όπου χρειάζεται να φοράμε τη μάσκα».

«Αυτό είναι το βασικό στοιχείο που θα μας προστατέψει από τη διασπορά του ιού στο σχολικό περιβάλλον» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι η 7η Σεπτεμβρίου για το άνοιγμα των σχολείων έχει «κλειδώσει», αλλά και πως η κυβέρνηση εργάζεται από τώρα μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου για την αναστροφή της αύξησης των κρουσμάτων, «προκειμένου να μπούμε στο Φθινόπωρο με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Spread the love