Η επέκταση του συμβολαίου, που κέρδισε με το σπαθί του ο Σωτηρίου

Ο Δημήτρης Σωτηρίου θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΟΦΗ, καθώς ο κρητικός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας του με τον 32χρονο τερματοφύλακα έως το 2023. Ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος είχε συμβόλαιο με τους Κρήτες έως το 2021, κατέπληξε τους πάντες με την εξαιρετική παρουσία του στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε, συνέβαλε στα μέγιστα ώστε η ομάδα του να βγει Ευρώπη, καταγράφοντας συνολικά 26 συμμετοχές στη Super League (25 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μια στα πλέι οφ) και ικανοποίησε τους διοικούντες τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να τον επιβραβεύσουν με επέκταση συμβολαίου.

Στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ο Σωτηρίου τόνισε:

«Νιώθω περήφανος που θα ανήκω για τρία ακόμα χρόνια στην οικογένεια του ΟΦΗ. Η ανανέωση – επέκταση του συμβολαίου αποτελεί ηθική ικανοποίηση και ανταμοιβή για μένα. Απ’ την πλευρά μου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται ο ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μιχάλη Μπούση, τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, τον κ. Ηλία Πουρσανίδη και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος συμβάλλει καθημερινά στην προσωπική και ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Τέλος ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου για την στήριξή τους».

Spread the love