Ανύπαρκτος ο ΠΑΟ στην Τρίπολη

Μέσα, μπορεί τελευταία να τα πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός, αλλά μόλις βγει παραέξω οι παίκτες του έχουν ξεχάσει την αξία του ονόματος της ομάδας τους, καθώς και το χρώμα της φανέλας τους και έτσι έρχονται οι κατραπακιές από αντιπάλους που βολοδέρνουν στον πάτο της βαθμολογίας

Έτσι, οι «πράσινοι» σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ηττήθηκαν 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τον Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε τέρμα του Μουνάφο στο 86΄ με κεφαλιά.

Ο Αστέρας Τρίπολης βελτίωσε την θέση του στην κατάταξη, αφού πλέον είναι στην 11η θέση με 9 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός που παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη και 3 ήττες στο παθητικό του, είναι 7ος με 13 βαθμούς.

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, με μοναδικές καλές στιγμές για τον Παναθηναϊκό μια κεφαλιά του Μολίνς στο 12΄ στην αγκαλιά του Αθανασιάδη και στο 32΄ προβολή του ίδιου λίγο άουτ, ενώ στο 24΄ ο Αστέρας έχασε μια ευκαιρία όταν με σουτ του Καλτσά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και βγήκε κόρνερ.

Στο 41΄ ο Κουλιμπαλί βρέθηκε στο έδαφος με πόνους στην γάμπα του και αντικαταστάθηκε από τον Γιόχανσον. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι στις συνθέσεις των δύο ομάδων, ούτε στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Μετά το 50΄ πάντως το παιχνίδι έγινε πιο ζωηρό και όλα έδειχναν ότι ένα γκολ θα αρκούσε για να πάρει η ομάδα που θα το πετύχαινε τη νίκη.

Την πρώτη καλή φάση στο 2ο 45λεπτο έκανε ο Παναθηναϊκός στο 52΄, όταν σε ανάποδο ψαλιδάκι του Μολέδο η μπάλα κόντραρε στον Δουβίκα και πέρασε έξω από την εστία του Αθανασιάδη.

Η καλύτερη στιγμή του Αστέρα αλλά και του αγώνα ήταν στο 65’, όταν ο Γκοντό μόνος προ του Βλαχοδήμου κόπηκε από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Γκοντό είχε βγει και πάλι μόνος, αλλά ο διαιτητής έδωσε λανθασμένα οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού του.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 72΄ με τον Λουντ, το σουτ του οποίου απέκρουσε με τις γροθιές ο Αθανασιάδης, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που σκόραρε και πήρε τη νίκη, όταν στο 86΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόνσο, ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο αμαρκάριστος Μουνάφο με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), βοηθοί του οι Μπαλτάς (Αχαΐας) και Καρατζίκας (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινες: 50′ Κυριακόπουλος, 59′ Πασαλίδης, 80′ Τόνσο – 50′ Μολέδο, 68′ Κουρμπέλης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (82′ Ιγκόρ), Κυριακόπουλος (60′ Μαντίντα), Δουβίκας (57′ Γκοντό).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (42′ λ. τρ. Γιόχανσον), Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ (73′ Καμπέσας), Βιγιαφάνιες (63′ Μουνιέ), Λουντ, Μολίνς.

Spread the love