Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ζαρός

Δεν τα κατάφερε ο Κεραυνός να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, αν και προηγήθηκε δυο φορές με 2-0 και 3-2… Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ζαρός, κατάφερε και τις δυο φορές να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και τελικά να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας που φαντάζει και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα με γκολ του Κοντογιάννη στο 17΄, ενώ το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου έκανε ο Κενδριστάκης στο 36΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Ζαρού αποφάσισαν να το παλέψουν το παιχνίδι και κατάφεραν αν μειώσουν αρχικά με τον Πουλάκη στο 48΄, και να ισοφαρίσουν στο 79΄με εύστοχο κτύπημα του Κλαπάκη στο 79΄.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην ισοφάριση και κατάφεραν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το Κενδριστάκη στο 82΄.
Η εμπειρία όμως των παικτών του Ζαρού μίλησε για μια ακόμη φορά, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού ο Φραγιαδουλάκης έκανε το τελικό 3-3
Ο Κενδριστάκης (82’ πέν.) έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Κεραυνό (82’), όμως ο Ζαρός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έφερε εκ νέου τη… ματσάρα στα ίσια με τον Φραγκιαδουλάκη (86’).
Διατησία: Μουρτζάκης Ι., Φερετζάκης Ν., Παπαδοσπυριδάκης Ε
Οι συνθέσεις των ομάδων
Κεραυνός Ηρακλείου (Παναγιώτης Πετράς): Ρουμπάκης, Νάτος Τ., Κοντογιάννης, Ανδρικάκης, Χανιωτάκης, Γιαλυτάκης, Εκχόσου (86’ Μπιρμπίρης), Τιγκίρης (80’ Νάτος Σ.), Γιαννόπουλος, Κενδριστάκης, Λυδάκης (65’ Γκόσης).
Ζαρός (Φάνης Χαλκιαδάκης): Μήτρου, Κοζυράκης (85’ Πολυμερίδης Χ.), Νταβιγλάκης, Γενιτσαρίδης, Χελά, Λογοθέτης, Λιοδάκης, Ρομπάκης (46’ Πολυμερίδης Γ.), Μεταξάκης Α. (40’ λ.τ. Κλαπάκης), Πουλάκης (60’ λ.τ. Αλμπαντάκης), Φραγκιαδουλάκης.

Spread the love