Άνοιξε λογαριασμό στα τρίποντα ο Ραύκος

Βρήκε το πρώτο του θύμα στο πρωτάθλημα ο Ραύκος και το έστειλε αδιάβαστο παίρνοντας ένα τρίποντο και βαθιές ανάσες για τη συνέχεια που προμηνύεται πολύ δύσκολη.
Χρειάστηκε 8 αγωνιστικές για να βρει το δρόμο προς τις επιτυχίες και μάλλον τον καλοβρήκε αφού συνέτριψε τον Ρούβα με 4-1
Η ομάδα του Αγίου Μύρωνα μπήκε δυνατά και αποφασισμένα να μην αφήσει κανένα περιθώριο στην ομάδα της Γέργερης να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο αφού πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 25΄με τον Βάβουλα και στο 61΄διπλασίασε τα τέρματα της με το Στεφανάκη.
Η ομάδα του Αντώνη Σουγιά από θέση ισχύος πλέον, έπαιξε πιο άνετα και ο Στεφανάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-0, ενώ ο Παναούσης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 79΄ έδωσε το στίγμα θριάμβου στους γηπεδούχους κάνοντας το εκκωφαντικό 4-0. Στο επόμενο λεπτό ο Κουτεντάκης πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Ρούβα.
Διαιτησία: Κώστας Κ., Δασκαλάκης Α., Σαμιωτάκης Ε.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΡΑΥΚΟΣ Αντώνης Σουγιάς): Φασουλάκης, Πασπαλάκης, Γ. Σταματάκης, Λεβεντάκης (75’ Γ. Σταματάκης), Παναούσης, Κουτσοποδιώτης, Μ. Σταματάκης, Λουλεμέα, Ψωμάς, Καραξής (60’ Στεφανάκης), Βάβουλας (70’ Μουτσάκης).
ΡΟΥΒΑΣ (Απόστολος Παπακώστας): Παγώνης, Γ. Καψάλης, Χαλκιαδάκης, Κουτεντάκης, Δ. Παπακώστας (46’ Πρινιανάκης), Τερζίδης, Γ. Παπακώστας, Μανιαδάκης, Αναστασάκης, Κοσμαδάκης (46’ Φανιουδάκης), Αραβιστάνης.

Spread the love