Ο καλός , ο Κακός και ο… Τζέντλεμαν

bc1bbea467cdaf8361d10d447a75126b_XL

Στέλιος Ανωγιαννάκης: «Από το πρώτο λεπτό, η ομάδα μου μπήκε δυνατά και έδειξε πως ήθελε το ματς. Με πολύ πάθος, διάθεση και ενέργεια, κατάφερε και εφάρμοσε το πλάνο που είχαμε και κάναμε ένα καταπληκτικό ημίχρονο, που αν είχαμε την ικανότητα και την τύχη το σκορ θα ήταν 3-0 ή 4-0.

Στο δεύτερο μέρος μείναμε μόλις στο 48’ με δέκα παίκτες. Μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας έκανε κάποιες ευκαιρίες ο αντίπαλος, αλλά ο Δημητριάδης ήταν σε μεγάλη μέρα και μας κράτησε στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, βρήκαμε πάλι το ρυθμό μας και σε επτά λεπτά από το 63’ έως το 70’ πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ, όπου πήραμε μία σπουδαία βάση αντιπάλου και δίκαιη νίκη.

Η ομάδα μου έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις και το τελικό σκορ βάση απόδοσης μας αδικεί. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί δεν είναι λίγο να παίζει από το 48’ με δέκα παίκτες και να πετυχαίνεις δύο γκολ.»

204e4223d0c43a2fc23ea01ba28047ec_XL

 

Γιάννης Χατζησεβαστός: ” Mάλλον κάποιοι μπερδεύονται με την εικόνα του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα! Όταν ο καλύτερος παίκτης της Φαιστού είναι ο τερματοφύλακας της, αλλά και τα δοκάρια αλλά και όταν ο διαιτητής τους χαρίστηκε σε 3 κόκκινες από αντιαθλητικό παιχνίδι, τότε μάλλον κάποιοι βλέπουν με παρωπίδες.
Συγχαρητήρια στην Φαιστο και στον φίλο μου τον Στέλιο (σ.σ. Ανωγειανάκη)…”

 

 

 

12f59b0302670cd1c09a157cee1299bc_XL

Μιχάλης Κουτεντάκης:“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αν και με 10 ποδοσφαιριστές για μεγάλο χρονικό διάστημα, έβγαλαν ψυχή και ακολούθησαν πιστά το πλάνο, ειδικά μετά την αποβολή του Μπριλάκη.

Είναι μια νίκη που μας ανεβάζει στην βαθμολογία αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι… νίκη αφιερωμένη στον Πρόεδρο και στο Δ.Σ. που πίστεψαν σε εμάς που μέχρι τώρα δεν είχαμε την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή. Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια στις Μοίρες και στους ποδοσφαιριστές τους για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια στις Μοίρες”.

Τελικά να μου πει κάποιος ποιος τρώει ψάρια και ποιος χοιρινές μπριτζόλες

Spread the love