Ακόμη δεν πήραμε το «πούλμαν» και αρχίσανε οι απαιτήσεις!!!

57f2bbbef999dbaaf12a5c116e78681d_XL

Νόμισε ο πρόεδρος ότι πέτυχε λαβράκι στην περίπτωση Παπαδάκη, πρώτα με την χορηγία στη κοπή της πίττας ΕΠΣΗ και την υπόσχεση ότι ο πρόεδρος της Δαμάστας θα κάνει δώρο ένα πούλμαν για τις ανάγκες των Μικτών της Ένωσης και μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά δεν έχει εκτιμήσει μάλλον καλά τα πράγματα, αφού οι χορηγίες κάποιων απαιτούν και κάποια δωράκια, όπως παράδειγμα άνοδο σε κατηγορία, καλές διαιτησίες που να κερδίζει η ομάδα …
Και πριν ο «Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις … «ΜΠΑΜ» μας ήλθε η κεραμίδα στο κεφάλι , στο φιλικό βέβαια

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΗ & ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Κύριοι της ΕΠΣΗ & της Επιτροπής Διαιτησίας,
Δεν είναι δυνατόν σε ένα τόσο υψηλής σπουδαιότητας αγώνα, και για τις 2 ομάδες, που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο μας ,μεταξύ της ομάδας μας και των Ασιτών, η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Διαιτησίας να ορίζει να το διευθύνουν διαιτητές άπειροι και μαθητές.
Κύριοι δεν απαιτούμε καμία εύνοια από κανένα. Απαιτούμε όμως να ορίζετε διαιτητές που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα που δίνει η ομάδα μας και ο εκάστοτε αντίπαλος μας. Πρωταγωνιστές απαιτούμε σε ένα αγώνα να είναι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων και όχι οι διαιτητές.
Συγχαίρουμε το φίλο σωματείο των Ασιτών για την νίκη του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Spread the love