Η «Ταρίφα» του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στη Σπάρτη!

Στους 40 βαθμούς και στην 2η θέση της Football League φιγουράρει ο ΟΦΗ από το απόγευμα του Σαββάτου (17/2), φτάνοντας σε θέση ανόδου με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με σκορ 3-0 της Σπάρτης και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες (σκοράροντας από τρία τέρματα σε κάθε ματς), υποχρεώνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους στην πρώτη εφετινή τους εντός έδρας ήττα.

Στο 20′ ο Μαχαίρας με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” της εστίας του εμβρόντητου Γιακουμή, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ πήρε τη θέση του Νάστου στην ενδεκάδα. Ο τελευταίος θα ξεκινούσε το ματς, αλλά έφυγε εσπευσμένα από το γήπεδο όταν ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του έφερε το πρώτο παιδί της οικογένειας στον κόσμο. Ο Μάνος βρήκε δίχτυα στο 60′ και το 82′ για το τελικό 0-3 στο ματς, φτάνοντας παράλληλα τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ).
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός (55′ Μουζακίτης), Τσιμότζι (59′ Μπέλης), Παναγιώτου (80′ Φουρτάδο), Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Γουόρντεν.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (49′ Βαφέας), Μαχαίρας, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης (72′ Ντίνας), Κουτσιανικούλης (83′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό.

Spread the love