Τον χαβά του ο ΠΑΟΚ…

Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 στη Λαμία της τοπικής ομάδας για την 22η αγωνιστική της Super League, με τα γκολ των Πέλκα στο 56′ και Μαουρίτσιο στο 61′ με… κεφαλιές.
Ο ΠΑΟΚ, πλέον, μετρά 12 δώδεκα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μιας και τελευταια φορά έχασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 1-0 στις 5 Νοεμβρίου 2017. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, άσχετα με το τι θα κάνει η ΑΕΚ κόντρα στη Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής (18/02).
Διαιτησία: Ευαγγέλου (Αθηνών), βοηθοί του οι Τουμπακάρης (Αθηνών) και Καμπούρης (Εύβοιας), ενώ τέταρτος ο Αρετόπουλος (Τρικάλων).
Κίτρινες: 66′ Όμο, 87′ Παπαδόπουλος, 90’+1 Ακόστα – 88′ Λημνιός
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο (67′ Μπεν Τζεμιά), Μπλάζιτς, Βάντερσον (75′ Καραγιάννης), Πίτι, Ακόστα, Μπούντνικ (61′ Άστσεριτς)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (78′ Μουλέν), Μακ (89′ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (72′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Spread the love