«Αυτόχειρας» ο Πλατανιάς…

Σπουδαία νίκη με ανατροπή σημείωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 3-1 εκτός έδρας του Πλατανιά, για την 13η αγωνιστική της Super League.
Οι Κρητικοί «αυτοκτόνησαν», καθώς προηγήθηκαν με γκολ του Ενσικουλού (22΄) κι έχασαν στη συνέχεια πέναλτι. Οι Περιστεριώτες αφού γλίτωσαν το 2-0, γύρισαν το ματς και με γκολ των Βασιλακάκη (61΄, 76΄) και Ουάρντα (71΄) πήραν το μεγάλο διπλό.
Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξε ότι θέλει πάση θυσία τη νίκη. Στο 22΄ η πίεση απέδωσε καρπούς και ο Μάντσον έβγαλε έτοιμο γκολ στον Ενσικουλού, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Ενσικουλού και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπούντνικ, αλλά ο Γιαννιώτης το απέκρουσε και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.
Στο 61΄ ο Βασιλακάκης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με ένα τρομερό γκολ έκανε το 1-1. Στο 71΄ ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Πλατανιά και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθα από τον Βασιλακάκη, ο οποίος στο 76΄ με ωραίο βολέ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντικαμονα, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουάρντα,
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα):
Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88΄ Oυές ), Στάμου, Βάντερσον, Ντεβέσα (56΄ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (76΄Παπανικολάου ), Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Μπούτνικ, Ενσικουλού.
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον (83΄ Καρασαλίδης ), Ούμπιδες (46 ΄ Μπουσουλάτζιτς ), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Ουάρντα (90 ΄ Μενσά).

Spread the love