Δεύτερος με «τεσσάρα» ο ΟΦΗ

Φθινοπωρινό περίπατο στο Παγκρήτιο έκανε ο ΟΦΗ, που μετέτρεψε το φαινομενικά ντέρμπι σε μια απλή Δευτεριάτικη προπόνηση…
Με το ντέρμπι (ο Θεός να το έκανε ) λοιπόν του Ηρακλείου ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ, «έπεσε η αυλαία» της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.
Μεγάλος νικητής της αναμέτρησης ήταν ο ΟΦΗ με 4-2 κι έτσι ανέβηκε στη 2η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης, χωρίς να έχει γνωρίσει ακόμη τη χαρά της νίκης, παραμένει 17ος και προτελευταίος με μόλις δύο βαθμούς.
Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο Παγκρήτιο με τέρμα του Εντιαγέ στο 11΄, ενώ ο ΟΦΗ μέσα σε ένα 20λεπτο έκανε την πλήρη ανατροπή με τους Κουσκουνά στο 13΄, Μάρτο στο 26΄ και Ορτέγκα στο 32΄. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 60΄ με τον Σταμόπουλο και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, προσωρινά όμως, αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το σκορ σε 4-2 στο 76΄ με τον Όγκμποε.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), βοηθοί του οι Παπαδάκης και Δασκαλάκης (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ο Φουκάκης (Ηρακλείου).
Κίτρινες: 17′ Εντιαγέ, 65′ Μπουτσάκης, 17′ Μπούζας – 80′ Λεάλ
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Εντιαγιέ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Εφορντ (61′ Μαζουλουξής)), Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Πουρτουλίδης (67′ Ρούσσος), Λεάλ (80′ Χαντί), Ορτέγκα, Μάρτος (61′ Όγκμποε), Κουσκουνάς.

Spread the love