Πήρε το Κρητικό ντέρμπι ο ΠΟΑ

Συνεχίζοντας την ανοδικής της πορεία η ομάδα του Ατσαλένιου νίκησε τον ΟΦ Ιεράπετρας με 2-0 και ανέβηκε πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο το Αιγάλεω.
Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και άνοιξε το σκορ στο 42′ με κοντινή προβολή του Τριανταφύλλου ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρουμπάκης.
Στο 49΄ο πασαδόρος Μανώλης Ρουμπάκης έγινε εκτελεστής και με ένα ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Ατσαλένιου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν ο Ντάμπος στο 75′ για τους γηπεδούχους και ο Μπαριτάκης στο 90′ για τον ΟΦΙ.
Ο ΠΟΑ με 8 βαθμούς είναι δεύτερος μαζί με τον Φωστήρα και στο -5 από τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο, ενώ η ομάδα της Ιεράπετρας με 7 είναι στην 4η θέση μαζί με το Αιγάλεω.
Διαιτησία: Κασσελάκης (Χανίων), Αναστασάκης, Μαρνέζος (Χανιών)
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Πατινιώτης, Τζανής, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος (75′ Τοπάλι), Χατζηανδρέου (40′ λ.τρ. Ρωμανάκης), Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης (87′ Βρεττός), Τριανταφύλλου (89′ Γιαλιτάκης), Ντάμπος.
Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τζελέπης (80′ Πετάσης), Μίγγας (74′ Δερμιτζάκης), Χρηστάκης (46′ Μπαριτάκης), Πυθαρούλος, Κορομηλάς (57′ Χρυσοφάκης), Πηγιάκης, Ουζούνογλου, Παπαδόπουλος, Κορέτας, Καραγιάννης.

Spread the love