Ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας ο Ηρόδοτος

Αν συνεχίσει έτσι ο Ηρόδοτος θα το πάρει δια περιπάτου το πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη δείχνει με τη μέχρι τώρα πορεία της ότι διαθέτει την ποιότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ομάδας ανώτερης κατηγορίας και αν συνεχίσει έτσι η άνοδος θα έχει εξασφαλιστεί από τον πρώτο γύρο.
Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε την Κυριακή (5/11) ο Ηρόδοτος, επικρατώντας εντός έδρας της Παλαιοχώρας με 3-1 και παραμένοντας στην κορυφή του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 13 βαθμούς.
Η ομάδα της Αλικαρνασσού άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ του Φραγκουλάκη, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Μανουσάκη στο 13′.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φραγκουλάκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ηρόδοτο, ενώ το τρίτο γκολ έκανε ο Ετόφ στο 38’ διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-1 που ήταν και το τελικό
Διαιτησία: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Φραγκιουδάκης, Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου)
Οι συνθέσεις των ομάδων
HΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης (75′ Κασαπάκης), Αργκιλέσι (83′ Παναγιωτάκης), Μωραΐτης (88′ Παπαδάκης), Γαρεφαλάκης (61′ Μελισσόπουλος), Ετόφ.
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καρατζίδης (46′ Θεοδωράκης), Σαμαράς, Βασιλείου, Κορνελλάτος (46′ Παπαδόπουλος), Μανουσάκης Α. (72′ Κουλούρης), Κεπνενίδης, Μαζιώτης, Αρακάκης, Μανουσάκης Δ., Ιβάν (59′ Ζαϊμίδης).

Spread the love