Μεγάλο «τρίποντο» και με ανατροπή ο Δωριέας

Παρά του ότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4΄της συνάντησης, ο Δωριέας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει μια πανάξια νίκη και πολύ αναγκαίο τρίποντο. Η ομάδα του Λυκούργου Παπαδάκη έτσι επανήλθε στις επιτυχίες μετά από 4 αγωνιστικές, όταν είχε φέρει ισοπαλία με το Αθλόπολις στο Καστέλι.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 4΄, όταν και ο ρεφερί της συνάντησης τους έδωσε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκίνης και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μετά το ημίωρο φάνηκε να συνέρχονται από αρχικό γκολ και στα χασομέρια του ημιχρόνου κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Παπαδαντωνάκη. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Δωριέα φάνηκε να έχουν συνέλθει πλήρως, να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προηγηθούν αρχικά με τον Κουντάκη στο 57΄, ενώ το τελικό 1-3 έκανε ο Κ. Φρονιμάκης στο 64΄.
Διαιτησία: Σπινάκης Ν., Γαρεφαλάκης Ε., Δασκαλάκης Ι.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ(Δήμος Παπακανέλλος): Ζαϊμάκης, Χιωτάκης, Κουρουκιαβούρης (75’ Σωμαράκης), Ζωνάκης, Βασιλάκης, Ντραγκόντι (38’ λ.τρ. Κορνελάκης), Γιαλαμάς (46’ Χαλκιαδάκης), Βυνιχάκης (46’ Ζαχαριουδάκης), Γκίνη, Τζενάκης, Σιδηρόπουλος.
ΔΩΡΙΕΑΣ(Λυκούργος Παπαδάκης): Φωκάς, Γ. Φρονιμάκης, Τζιμπιμπάκης (46’ Κ. Φρονιμάκης), Ν. Εργαζάκης, Μανωλαράκης (75’ Τσολάκης), Πιταροκοίλης, Γ. Εργαζάκης (37’ Κουντάκης), Βογιαντζάκης, Παπαδαντωνάκης (90’ Στ. Κακουλαντωνάκης), Ζωγραφάκης, Νικολακάκης.

Spread the love