Με χατ – τρικ του Χριστοφοράκη 4-1 το Αθλόπολις τη Γαλιά

ΤΖΑΚ ΠΟΤ πέτυχε ο Μάικ Παρθενάκης και η ομάδα του επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επιβλήθηκε 4-1 της Δόξας Γαλιάς και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Στο 46΄ο προπονητής του Αθλόπολις αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα, αφού δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο Ημίχρονο.
Και έπεσε διάνα, αφού η αλλαγή του, ο Γιάννης Χριστοφοράκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ 2 λεπτά αργότερα και να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα στο 52΄. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τριπλασίασαν τα τέρματα τους στο 85΄με το Σεϊκ.
Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να αντιδρούν και μάλιστα να μειώνουν σε 1-3, στο 87΄με τον Καρταλιανάκη, αλλά μέχρι εκεί αφού ο Χριστοφοράκης το είχε βάλει σαν στόχο να πάρει την μπάλα του αγώνα στο σπίτι του. Έτσι, στο 90′ έκανε το 4-1.
Διαιτησία: Παπαδάκης Φ., Βασάκης Γ. Ε., Καμπιτάκης Κ.
Οι συνέσεις των ομάδων
ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Μάϊκ Παρθενάκης): Μπαγκέρης, Καπελώνης, Κούπε, Τζούλι (46’ Χριστοφοράκης), Μανιάς (50’ Γκιαουράκης), Ανωγειανάκης (80’ Ντέτσικας), Κοσμαδάκης, Σεΐκ, Βιλανάκης (87’ Σαμόλης), Κυραλάκης, Μεχίλι.
ΔΟΞΑ Γ.(Αρης Μπαστάκης): Ν. Ρινακάκης, Βαφάκης, Φιντικάκης, Ρηγάκης, Καρταλιανάκης, Χαμηλάκης, Β. Μπιμπάκης (60’ Ν. Μπιμπάκης), Χρονάκης (80’ Φαραγκουλιτάκης), Νταουσιάνης, Μακρυδάκης, Β. Ρινακάκης.

Spread the love