Γκολ και ξύλο στο γειτονικό ντέρμπι του Τυμπακίου…

Όλα φαίνεται να τα είχε το γειτονικό ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο του Τυμπακίου ανάμεσα τον ΑΟΤ και την ΑΕ Μοιρών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Ηρακλείου.
Οι γηπεδούχοι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ εκτός των δύο γκολ που φιλοδώρησαν τους γείτονες Μοιριανούς έστειλαν και τον Φαραγκίσκο Ποτηράκη με νοκ άουτ στο νοσοκομείο.
Δράστες των ανωτέρω περιστατικών, ο Γιάννης Χριστοδουλάκης πέτυχε το 1-0 στο 38΄, ο Ευθύμης Χαλκιαδάκης το 2-0 στο 65΄, ενώ το νοκ άουτ πέτυχε ο Θοδωρής Μπριλάκης στη λήξη του αγώνα και εντός των αποδυτηρίων παρουσία του διαιτητή αγώνα κ. Γιώργου Φουκάκη…
Λόγω του περιστατικού η διοίκηση του ΑΟΤ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών και από το φίλαθλο κοινό για το μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη μεταξύ δυο ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Αυτό το περιστατικό δεν πρόκειται να αμαυρώσει τις σχέσεις και τις προσπάθειες των δυο ομάδων».
Η διαιτησία του αγώνα: Φουκάκης Γ., Κουράκης Ι., Δασκαλάκης Ι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο. Τυμπακίου(Μιχάλης Κουτεντάκης):
Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης (92΄ Σαβοιδάκης), Κουρουθιανάκης, Πολυχρονάκης, Χριστοδουλάκης Ι., Μπριλάκης, Κορεόνε, Αναγνωστάκης (90΄ Κουτεντάκης Τ.), Χριστοδουλάκης Γ. (76΄ Μαρακομιχελάκης), Τριάντης, Σκουτέλης(46΄ Χαλκιαδάκης)
Α.Ε. Μοιρών(Γιώργος Φοινοκαλιώτης): Σωπασής, Ιερωνυμάκης Κ., Κουτσάκης, Καλεμάκης, Ιερωνυμάκης Ν. (35΄Ηλιάκης), Κιόρι (85’ Μπιμπάκης), Κεφάκης, Μόντι, Ποτηράκης, Προβιδάκης (59΄ Τσαΐνης), Φραγκιαδάκης (66΄ Αριστεινίδης)

Spread the love