Συνεχίζει να τα «παστελώνει» ο 42χρονος Νικήτας Πατεράκης

Μεγάλο παιχνίδι έγινε χθες το απόγευμα (1/10) στο γήπεδο της Βαγιάς ανάμεσα τον ΕΓΟΗ και Δόξα Γαλιάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.
Και οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο αλλά το τελικό 2-2 θα πρέπει να θεωρηθεί σαν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα της συνάντησης.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές με τον αειθαλή και πρώτο τους σκόρερ, (4 γκολ σε 2 αγώνες) Νικήτα Πατεράκη στο 11΄και στο 21΄αλλά οι «πράσινοι» κατάφερα να απαντήσουν άμεσα με τον Λικάι στο 20’ και τον Αουγκλέν στο 34΄.
Ακόμη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Άρη Μπαστάκη αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 56΄όταν και αποβλήθηκε ο Μανώλης Κυπράκης με 2η κίτρινη.
Πολλά παράπονα έχουν εκφράσει οι φιλοξενούμενοι από τη διαιτησία του Ν.Σπινάκη, και των βοηθών Κων.Μ. Γαρεφαλάκης, Γ. Σταυράκης που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απέβαλε τον προπονητή των και το βοηθό, ενώ στη λήξη έδωσε απευθείας κόκκινη στον Μακρυδάκη για διαμαρτυρία.
ΕΓΟΗ (Δημήτρης Τσέρος): Κουγιουμιτζάκης, Παρασύρης, Καλαϊτζάκης, Σκορδίλης, Κυριακάκης, Λικάι, Καραπίδης (90’ Βλασάκης), Γιακουμάκης, Μπίσκα (64’ Κίτσας), Σταυρακάκης, Αουγκλέν
ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ(Άρης Μπαστάκης): Ν. Ρινακάκης, Β., Ρινακάκης, Χαριτάκης, Φιντικάκης, Χαμηλάκης, Σταματάκης, Μακρυδάκης (90’ Χρονάκης), Καρταλιανάκης, Πατεράκης (73’ Χρ. Μπιμπάκης), Νταουσιάνης, Κ. Ρινακάκης .

Spread the love