Α1 ΕΠΣΗ: Δεν έμεινε ούτε «κολυμπηθρόξυλο» στους πάγκους των ομάδων…

Αυτό που έγινε φέτος στου πάγκους των ομάδων της Α1 δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά το τοπικού ποδοσφαίρου στα χρόνια τουλάχιστον που το παρακολουθώ…

ΕΓΟΗ: αλλαγή ανταλλαγή. Έφυγε ο Ζουραράκης που ψάχνει για δουλειά πλέον και ανέλαβε ο πάντα παρόν σε τέτοιες περιπτώσεις Δημήτρης Τσέρος

Αθλόπολις: Έφυγε ο Στέλιος Ανωγιαννάκης που πήγε να τελειώσει το Αγροτικό του στη Φαιστό, και ψάχνουν να βρουν τον «ήρωα» που θα αναλάβει να μείνει στη κατηγορία με πιτσιρικάδες της Ακαδημίας με τον Μάικ Παρθενάκη να θεωρείτε ο επικρατέστερος όλων.

Χερσόνησος: Έφυγε ο Βαρδάκης και ό αντικαταστάτης Λάκης Καριωτάκης ψάχνει να βρει πρόεδρο και συμβούλιο να αναλάβει την ιστορική ομάδα της Χερσονήσου στην μετά – Τσάλου εποχή.

Ηρόδοτος: Έφυγε ο κατά γενική ομολογία ο επιτυχημένος προπονητής των 4 τίτλων σε μια χρονιά, Λευτέρη Βασιλειάδη, για ασυμφωνία χαρακτήρων, που οι Αλικαρνασσώτες το κατάλαβαν την τελευταία στιγμή και το ψάχνουν έχοντας φάει «πόρτα» από τον Βασίλη Κρασανάκη, που είχε δει λίγες μέρες πριν την πόρτα εξόδου του ΠΟΑ.

Γόρτυς: Σταθερή στην παράδοση της η μεσσαρίτικη ομάδα (φύγε εσύ έλα εσύ) καθάρισε τον Κορδονούρη από προπονητή, παίχτη και υπάλληλο και πήρε το καθηγητή Κώστα Τσαγκαράκη…

Δόξα: Κάτι παίζει στην ομάδα της Γαλιάς αφού εκτός από τον προπονητή Δημήτρη Κόκκινο την πόρτα της εξόδου είδαν και πολλοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της προηγούμενης σεζόν. Δεν έχει κλείσει ακόμη προπονητή αν και οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη πρόσληψη του Ζαχαρία Σαββάκη.

Φαιστός: Σε χρόνο ντε-ντε έκλεισαν τον Στέλιο Ανωγειαννάκη αντικαθιστώντας τον Χρήστο Ορφανουδάκη που και αυτός με τη σειρά του έκλεισε στην Πυργιώτισσα.

ΠΑΟΚ: Δεν άργησαν και πού εκεί στο Κρουσώνα να βρουν αντικαταστάτη προέδρου και προπονητή. Έτσι την θέση του προέδρου ανέλαβε ο Κώστας Μπουμάκης και την αντικατάσταση του Δημήτρη Βολωνάκη (ψάχνει για δουλειά) ο Γιώργος Χατζηδιαμαντής και όλα καλά…

Ρωμανός: Φιλικό ήταν το διαζύγιο με εκατέρωθεν ευχαριστίες ανάμεσα στον Αντώνη Λεκάκη (7 χρόνια φαγούρας) και την ομάδα της Ελιάς. Και οι δυο πλευρές ψάχνουν ο καθείς για πάρτη του.

Γιούχτας: Μετά από μια εξαιρετική χρονιά αποχώρησε ο Μανόλης Πατμετζής (μάλλον πάει Ηρόδοτο) και επέστρεψε ο Μηνάς Πίτσος με στόχο μια θέση ψηλότερα από πέρυσι.

Από τις άλλες ομάδες…

Ο Ανθεστίωνας συνεχίζει με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, Ο ΑΟΤ με τον Μιχάλη Κουτεντάκη, ο Αλμυρός θα συνεχίσει με τον Κώστα Κουντούρη που έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στους πάγκους της Α1,  οι Μοίρες με τον Γιώργο Φοινοκαλιώτη, η Μινωική με τον Γιάννη Χατζησεβαστό, ο Ζαρός με τον Φάνη Χαλκιαδάκη, ο ΠΑΝΟΜ με τον Γιάννη Κουλούρα, ο ΟΦΑ άλλαξε μεν διοίκηση αλλά θα συνεχίσει με τον Γιώργο Κυριαζή στην τεχνική ηγεσία του.

Ο Ρούβας στοχεύει στην ανασύνταξη και την κάθοδο του στο νέο πρωτάθλημα της Α2, ενώ στην περίπτωση του Αστέρα Μυρτιάς ταιριάζει αυτό που λέει και ο σοφός λαός μας. «Όπου φτωχός κι η μοίρα του…»

Spread the love