Παρέμειναν χωρίς νίκη και οι δύο… (highlights)

Δεν ανέδειξε νικητή των ντέρμπι ουραγών μεταξύ της Λαμίας και του ΟΦΗ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για την 6η αγωνιστική της Super League.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Νέιρα στο 62΄ και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Μπαράλες στο 80΄. Η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση με 3 βαθμούς και ο ΟΦΗ στην 15η με 2β.
Παιχνίδι κέντρου έγινε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τις δύο ομάδες με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και το ισόπαλο σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.
Και αυτό αφού Λαμία και ΟΦΗ πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να φθάσουν στην αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 62΄ όταν ο Ντίνας έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Πλατέλλας έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε νέο γύρισμα και ο Νέιρα έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80΄ με πέναλτι του Αργεντινού Μπαράλες, το οποίο κέρδισε ο Μαστούρ από τον Κοροβέση.
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Καραγκούνης, Μπλάζιτς, Βάντερσον / Ποτουρίδης, Βουό, Νάστος
Κόκκινες κάρτες: –
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (60΄ Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (54΄ Καραμάνος), Μπερτόλιο (70΄ Μαστούρ), Επστάιν, Μπαράλες.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83΄ Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Νάστος, Κοροβέσης, Νέιρα (72΄ Παπαστεριανός), Πλατέλλας, Βουό, Αραβίδης (60΄ Ντίνας).

Spread the love