Στα «χασομέρια» τσίμπησε το βαθμουλάκι ο Εργοτέλης…

Το έχουμε ξαναγράψει και θα συνεχίζουμε να το γράφουμε. Έτσι ο Εργοτέλης δεν πάει πουθενά. Την Κυριακή το απόγευμα (11/12) χρειάστηκε να μείνουν οι «τουρίστες» του Μανώλη Παπαματθαιάκη με 9 παίκτες και ο διαιτητής να κρατήσει έξι λεπτά καθυστέρηση για να καταφέρει να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το ματς ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να χάνει ευκαιρία στο 5′ με τον Καλέ και τους γηπεδούχους να απαντούν στο 14′ με τον Ζώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» φαινόταν να πατούν καλύτερα, αλλά στο 25′ έγινε το 1-0 με τον Μκρτσιαν σε μια αδράνεια της άμυνας του Εργοτέλη.
Στα επόμενα λεπτά δεν υπήρξε αντίδραση από τους φιλοξενούμενους και τελικά στο 40′ έγινε και το 2-0 με τον Περιάλη, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός έμεινε με εννιά παίκτες και όλα άλλαξαν. Ο Μκρσιάν αποβλήθηκε στο 53′ και στο 58′ την κόκκινη είδε και ο τερματοφύλακας Πουρής. Έτσι το παιχνίδι ήταν στα επόμενα λεπτά ένας μονόλογος του Εργοτέλη.
Στο 75′ ο Καιμακαμούδης είχε δοκάρι με κεφαλιά και στο 87′ είχε δοκάρι ο Κατσικοκέρης. Τελικά στο 80′ ο τελευταίος μείωσε από γύρισμα του Καλέ. Στα επόμενα λεπτά ο Εργοτέλης πίεζε ασφυκτικά και τελικά ισοφάρισε στο 90’+5 με τον Κοιλιάρα.
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Μπάκαλης, Σαββίδης(33’ λ.τ. Πέκα), Φύτρος, Περιαλής, Μωραΐτης, Λαζαρίδης(55’ Κρίτσας), Ζώνας(59’ Ζωντός)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας (46′ Καϊμακαμούδης), Τζανής, Κολόκας (65′ Ποϊ), Ρουσάκης, Γκοτζούλιας, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Λεάλ (72′ Κοιλιάρας), Καλέ

Spread the love