Σαν σε προπόνηση 3-0 ΟΦΗ τον ΑΟΧ…

Σε ένα παιχνίδι που κατά την γνώμη μας, δεν ενδείκνυται για ασφαλή συμπεράσματα, αφού ο ΑΟΧ έδειξε ότι δεν διαθέτει τους παίχτες ούτε και το σύνολο για να κοντράρει ομάδες σαν το ΟΦΗ που διατυμπανίζουν την άνοδο.
Εντούτοις η Χανιώτικη ομάδα κατάφερε να κρατήσει σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο ανέπαφη την εστία του Αθανασίου.
Και μπορεί ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου στο «Γεντί Κουλέ», αλλά αρχικά δεν μπορούσε να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.
Η προσπάθεια και η πίεση του ΟΦΗ, ωστόσο, εντάθηκε μετά το 30’ και δικαιώθηκε ανοίγοντας το σκορ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου όταν στο 40’ ο Κομεσίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή και στις αρχές του δεύτερου μισού του ματς… Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε διάστημα έξι λεπτών να πετύχουν άλλα δύο τέρματα.
Το 2-0 έγραψε στο 47’ ο Χαντί και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο Ράντι στο 53’.
Οι ασπρόμαυροι βρήκαν και δύο φορές τα δοκάρια του Αθανασίου σε προσπάθειες των Όγκμποε στο 65’ και Ροβίθη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Γενικά, πάντως, ο ΟΦΗ άφησε υποσχέσεις ανεξάρτητα από τη περιορισμένη δυναμικότητα του ΑΟΧ, ο οποίος πάλεψε, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μέχρι να… φάει το πρώτο.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ρατσιάτου (Αργολίδας), με βοηθούς τους Κουντουρέλη (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), ενώ τέταρτος ήταν ο Σωτηριάδης (Λασιθίου).
Κίτρινες: 59’ Όστοϊτς, 81’ Ροβίθης, 90’+3 Αντουκόρ. – 28’ Ηρακλής, 88’ Δαμανάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Νάστος, Χαντί (77’ Μπολάκης), Ράντι, Όγκμποε (69’ Μάνος), Βουό (69’ Ροβίθης).
ΧΑΝΙΑ (Θεόδωρος Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Θεολόγου (73’ Ζορό), Γκεμίσης (46’ Λύρας), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Ντουμος (64’ Αποστολόπουλος), Σταματής.

Spread the love