Τα κατάφερε με την διαδικασία των πέναλτι ο Εργοτέλης

Πολύ κακό ήταν το παιχνίδι που έγινε στις Μουρνιές, ανάμεσα στην ομάδα ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τον Εργοτέλη στο πλαίσιο του πρώτου γύρου για το Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής, με νικητές του Ηρακλειώτες στα πέναλτι, ευτυχώς και υπήρξαν και αυτά, για να ξυπνήσουν τους λιγοστούς φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 44′ με τον Τσικουδάκη ύστερα από εκτέλεση φάουλ Γαλανίτη, για να ισοφαρίσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο 72΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μισέλ.
Τίποτα το ιδιαίτερο και στη μισάωρη παράταση με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στα πέναλτι όπου κρίθηκε σε 22 εκτελέσεις. Μοιραίος παίκτης ανεδείχθη ο Βεστάκης που στο ενδέκατο κτύπημα πέναλτι της ομάδας του δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη Βασιλειάδη.
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Κατσούλης): Γεωργίου, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Κυτράκης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Ντεντάκης (63′ Παπαθανασίου), Ταταράκης (74′ λ. τρ. Περδικάκης), Τσικουδάκης, Βεστάκης, Δρακάκης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηνικολάου): Βασιλειάδης, Βογιατζής, Γκοτσούλιας, Καρράς (52′ Μισέλ), Κοιλιάρας, Κολόκας, Λυδάκης (52′ Πόι), Μανουσάκης, Μπερουασβίλι, Πολυχρονάκης, Σηφάκης

Spread the love