Δεύτερο σερί «τρίποντο» για τον ο Ατρόμητο…

Ενα γκολ αποδείχθηκε -και πάλι- αρκετό για τον Ατρόμητο που επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο Περιστέρι. Με σκόρερ τον Τόνσο στο 26΄ η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη Super League, σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 7ης ημέρας της διοργάνωσης.

Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Μάρτιν Τόνσο και ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του γκολ με το «αστέρι» στη φανέλα, στο 26ο λεπτό. Πήρε περισσότερα από όσα άξιζε η ομάδα του Κορακάκη, που μέχρι το σημείο εκείνο δεν είχε καταφέρει να πλησιάσει με αξιώσεις την περιοχή της Βέροιας. Ενα σουτ του Βασιλείου που έφυγε άουτ στο 32΄ ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση μετά το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει με το «καλημέρα» στο β΄ ημίχρονο, όταν στο 47΄ ο Μεληκιώτης βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Κλασική χαμένη ευκαιρία… Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και περίμενε μία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Μπορεί ο Ατρόμητος να κρατούσε εύκολα τους φιλοξενούμενους μακριά από την περιοχή του Γκορμπούνοφ, αλλά όσο το σκορ παρέμενε στο 1-0 μόνο σιγουριά δεν μπορούσε να αισθανθεί. Ομως, τα κατάφερε ξανά όπως ακριβώς και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεύτερη νίκη για τον Κορακάκη με το ελάχιστον δυνατό σκορ (1-0) και τον Ατρόμητο να έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στους πρώτους πέντε αγώνες του στη Super League. Κι όμως, αποδείχθηκαν αρκετά για να τον φέρουν στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης με 7 βαθμούς

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Φυτανίδης, Ούμπιδες – Χαροντάκης, Μπαλάφας, Καλί, Μαραγκός

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (82΄ Κοντοές), Ουμπίδες, Βασιλείου, Στόιτσεφ (60΄ Μπάγκα), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος (64΄ Λε Ταλέκ)

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεζ, Μαλόν, Καλί, Χαροντάκης (61΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε, Σισίνιο (89΄ Αντώνης), Μεληκιώτης (69΄ Βίτι), Καπετάνος.

Spread the love