Μεγάλο «διπλό» στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Την προβληματική εικόνα του Ατρόμητου, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός κι έφυγε νικητής από το Περιστέρι με 2-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες στο 12΄ άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Ουάρντα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Στο άδειο λόγω τιμωρίας δημοτικό στάδιο του Περιστερίου ο Ατρόμητος επανέλαβε τα λάθη που του στοίχισαν την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μόνο που αυτή την φορά το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση. Οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» τα αμυντικά τους λάθη, ενώ είχαν σε κακή μέρα τον Λε Ταλέκ, ο οποίος έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς που έδωσε, προηγήθηκε γρήγορα και με την τύχη στο… πλευρό της κατάφερε να πάρει το «διπλό», μετά την ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κύζας (Δράμας), βοηθοί του οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Κουράκης (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ο Μπλάνας (Μεσσηνίας).
Κίτρινες: 56′ Τόνσο – 21′ Τομανέ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπίτολο, Ούμπιντες, Μπάγκα (77′ Παπαδόπουλος), Μπρίτο (57′ Βασιλείου), Γροντής (68′ Λημνιός), Τόνσο, Λε Ταλέκ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Κούσας, Τσοκάνης (90’+4 Λεντέσμα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Φερέιρα, Ουάρντα (69′ Μαρκόφσκι), Κλέσιο, Τομανέ (81′ Κουτρομάνος).

Spread the love